Kvalitetni razredi računalnikov

Naš sistem ocenjevanja je narejen tako, da ustreza tudi najzahtevnejšim uporabnikom. Razredi kakovosti so razdeljeni na outlet naprave z odprto embalažo in rabljene naprave (razredi: A+, A, A- in B). Na voljo je torej zagotovo nekaj, kar bo ustrezalo tudi vam!

Res je. Nakup novega računalnika je drag poseg. Obstaja pa način, da tudi zmogljiv računalnik dobite po zelo ugodni ceni. Kako? Odločite se za nakup rabljenih računalnikov ali računalnikov z odprto embalažo!

Za vas smo pripravili podroben opis vsake kategorije, kjer boste dobili vse željene informacije o kvaliteti naših naprav. Če se vam poraja kakšno vprašanje glede rabljenih računalnikov in prenosnikov ter artiklov z odprto embalažo, prosimo preberite tudi odgovore na najpogostejša vprašanja.

Nov, nerabljen artikel z odprto embalažo.

Gre za vrhunsko ohranjeno rabljeno računalniško opremo, ki se po izgledu najbolj približa novemu produktu. Na ohišju lahko pričakujemo le minimalne znake uporabe, kar pomeni do eno majhno lepotno napako. To je lahko manjša praska na ohišju ali minimalna obraba tipkovnice in touchpada ali rahla obraba robov. Kvaliteta A+ bo zagotovo zadovoljila še tako zahtevnega kupca.

Gre za odlično ohranjeno rabljeno računalniško opremo, kjer lahko na ohišju pričakujemo manjše znake uporabe, kar pomeni do dve majhni lepotni napaki – manjše praske na ohišju, minimalna obraba tipkovnice ali touchpada, odtis nalepke, rahla obraba robov.

Še vedno zelo dobro ohranjena računalniška oprema z najboljšim razmerjem med kvaliteto in ceno in bolj vidnimi znaki uporabe. Med A- kvaliteto se lahko pričakuje artikle z eno večjo in eno manjšo napako ali do tri manjše napake:

  1. Večje napake: npr. globoka praska na ohišju, vidnejša uporaba tipkovnice/touchpada, nemoteče bele lise ali mrtva točka na zaslonu …
  2. Manjše napake: npr. manjše praske na ohišju, minimalna obraba tipkovnice ali touchpada, izrazitejši odtis nalepke, rahla obraba robov, manjkajoča gumijasta nogica …

Priporočamo vsem, ki jim zunanjost računalniške opreme ne pomeni veliko, si pa želijo predvsem ugoden, funkcionalen in kvaliteten produkt. V tej kategoriji lahko pričakujete več bolj opaznih lepotnih ali funkcionalnih napak:

  1. Počeno ohišje.
  2. Nemoteče bele lise ali praske na zaslonu, dve ali več mrtvih točk na zaslonu.

X