Brezplačna diagnostika 

prenosnih in namiznih računalnikov,
saj ni vedno očitno kaj je narobe z vašim računalnikom.

Potrebujete urgentno pomoč?

Z veseljem vam bomo pomagali. Prednostna popravila se obravnavajo v eni uri. Priporočamo rezervacijo termina na telefon:

040/768-404

Odpiralni čas

Urgenta popravila se izvajajo tudi izven delovnega časa!

Ponedeljek - Petek09.00 - 17.00

SobotaUrgenca

Nedelja in praznikiZaprto

Vaša diagnostika bo potekala v 3 korakih:

Vaši podatki v času diagnostike in popravila so varni!

Dostava računalnika

Izbirate lahko med osebno dostavo, poštnim pošiljanjem ali našim prevzemom na vaši lokaciji.
Naš prevzem ponujamo samo na področju Ljubljane (strošek prevzema je 25€).

Diagnostični test

Diagnostika poteka v prostorih računalniškega servisa Redit in traja v večini primerov do 2 uri. Včasih je napaka lahko res zahrbtna. Ker ne želimo zavajati, vas bomo prosili, da računalnik pustite na našem računalniškem servisu preko noči.

Ocena stroška popravila

Je znana takoj po opravljenem diagnostičnem testu. O rezultatih in možnih rešitvah vas seznanimo. Hkrati vas seznanimo o strošku morebitnega popravila.

NISTE ZAVEZANI ALI DOLŽNI NIČESAR!

Zakaj diagnostika?

Pri očitnih napakah, ki so vidne s prostim očesom, vas s stroškom popravila seznanimo takoj. Pri starejših prenosnih računalnikih je občasno zaradi pomanjkanja dostopnih rezervnih delov pri proizvajalcu potrebno pregledati prosto tržišče rabljenih rezervnih delov. V tem primeru je cena popravila točna, cena nadomestnega dela pa v prvi fazi okvirna. Mnoga popravila vašega računalnika so zajeta v ceniku našega računalniškega servisa. Popravila, ki niso navedena v ceniku se obračunajo po urni postavki na podlagi naše ocene potrebnega časa za popravilo. Oceno podamo pred pričetkom popravila računalnika.

Kaj pa skrite napake?

Če med servisom vašega računalnika naletimo na napako, ki nam je kljub diagnostičnem testu ostala skrita, vas s tem seznanimo. Drobnarije odpravimo za simbolično ceno. Večje težave pa z vašim dovoljenjem.

Vaši podatki v času popravila na računalniškem servisu so varni!

Jih ne gledamo, ne pregledujemo in ne delimo. Še več, tudi izgubimo jih ne. V situacijah, ko je potrebno namestiti svežo verzijo operacijskega sistema, naredimo servisno varnostno kopijo vaših podatkov. Po končanem servisu vaše podatke trajno izbrišemo iz naše servisne varnostne kopije. Z vsemi podatki ravnamo skrbno in skladno z evropsko zakonsko direktivo GDPR.

Mogoče ste imeli v preteklosti slabe izkušnje z drugimi računalniškimi servisi, zato razumemo vašo previdnost. Mi smo tukaj, da vam pomagamo in ne da vam povzročamo dodatne težave.

Prispevajte k varovanju okolja pred elektronskimi odpadki.

Veseli smo, da se odločate za popravilo vašega računalnika in ne za nakup novega. Današnji računalniki so zelo zmogljivi. Za večino uporabnikov celo preveč. Zaradi okvare v elektronskem vezju vam ni potrebno zavreči računalnika. Večina okvar je res malenkostnih za popravilo pa je potreben kratek čas. Z veseljem vam povemo, da se lahko popravi skoraj vse. Okolje bo na ta način manj obremenjeno. Vaša denarnica pa debelejša.

Pridite! Vsako mnenje šteje.

Tina Štrus

HR projektni vodja

Pa tako vam nisem nič verjela. Nikoli ne bom pozabila kako sem bila proti menjavi diska. Sedaj, pa je moj prenosnik kot nov. In to samo zaradi diska!

Ratko Kisić

Microsoft programer

Zelo sem zadovoljen z vami! Vem, da sem s popravilom napajalnega konektorja odlašal predolgo. Moja napaka. Vam, pa samo pohvale. Ste prijazni in strokovni.

Špela Nanut

VDT administrator

Odsvetovali ste mi popravilo. Ker sem po naravi trmasta sem šla drugam. Po drugo mnenje verjetno. Moj dvom do vas ni bil upravičen.

Rezervacija Termina!

Kako do nas?

Naslov:
Vodnikova 232, 1000 Ljubljana, Slovenija

Telefon:
040 / 768 - 404

E-mail:
servis[at]redit.si