Vaše podatke lahko rešimo!

Rešujemo podatke iz telefonov, računalnikov in ostalih medijev 

Potrebujete urgentno pomoč?

Z veseljem vam bomo pomagali. Prednostna popravila se obravnavajo v eni uri. Priporočamo rezervacijo termina na telefon:

040/768-404

Odpiralni čas

Urgenta popravila se izvajajo tudi izven delovnega časa!

Ponedeljek - Petek09.00 - 17.00

SobotaUrgenca

Nedelja in praznikiZaprto

Rešujemo podatke s trdih diskov, mobilnih telefonov, usb ključev, SSD diskov, spominskih kartic in raid diskov.

Trdi diski se kvarijo. USB ključi, spominske kartice in telefoni tudi. In kadar se, s seboj vzamejo za vedno vse družinske slike, video posnetke in kopico pomembnih zasebnih in poslovnih podatkov. To je res grozna izguba in izkušnja. Ker pa vam podatke lahko rešimo skoraj v vseh primerih, si lahko oddahnete.

Vas zanima cena? Nam je vseeno ali gre za družinske slike ali za poslovne podatke. Ne delamo razlik v ceni. Če odmislimo možnost, ki vam jo ponuja sosedov študen računalništva, so naše cene najugodnejše v Sloveniji. Razlika med nami in sosedovim fantom je (sem spadajo tudi samooklicani računalniški servisi, ki nimajo strojne in programske opreme za reševanje podatkov), da pri sosedu podatkov nikoli več ne boste dobili nazaj. Še več, najverjetneje vam tudi mi kasneje ne bomo mogli pomagati.  

Brezplačna diagnostika

TIP PODATKOV

Cena reševanja podatkov ni odvisna od tipa podatkov. Cena je odvisna izključno od tipa okvare.

BREZ FIKSNIH STROŠKOV

Če ne rešimo podatkov, tega ne računamo. Vsi podatki so vam vidni v našem računalniškem servisu pred plačilom.

DOSTAVA

Napravo nam lahko osebno prinesete ali pa jo pošljete po kurirski službi na naš naslov.

Kako poteka reševanje podatkov?

Predno kar koli povemo, moramo fizično prejeti vaš nosilec podatkov. Prva stvar, ki jo naredimo ob prejemu, je diagnostika okvare. Okvare na nosilcih podatkov se delijo v tri skupine:

Programska napaka na zapisu medija

Tako imenovani "BAD SECTOR" in "BOOT PARTICIJA" so najlažje oblike okvare nosilnega medija. Odvisno od količine podatkov so podatki rešeni v nekaj dneh. Znaki te okvare so, da samo določenih podatkov ne morete prebrati z nosilca ali pa, da vam računalnik javlja, da ni prisotnega trdega diska.

Programske napake na elektroniki medija

Sem spadajo vse napake, ki se pojavijo nenadoma. Nosilec podatkov več ne deluje. V določenih primerih je viden na računalniku, vendar ne deluje. Občasno je okvarjena lahko tudi sama elektronika nosilca medija. V prvem primeru se ponastavi programska oprema nosilca na njegovi elektroniki. V drugem primeru, pa se na elektroniki zamenja okvarjeno komponento ali pa se kompletno elektronsko vezje zamenja z nadomestnim.

Težje okvare nosilca podatkov

Čas, ki ga potrebujemo za diagnostiko okvare, je do tri delovne dni. Po končani diagnostiki vam sporočimo kakšno napako smo našli na vašem nosilcu podatkov.

Mehanski trdi disk

Zaganjanje motorja trdega diska, piskanje, cinglanje in ostali čudni zvoki so znak mehanske napake. Diska ne prižigajte več, ker boste v nasprotnem primeru vse podatke uničili do konca sami. Verjetnost rešitve je 85%.

SSD disk

Odvisno od modela in proizvajalca in kako močno je fizično poškodovan. Podobno kot velja pri USB ključih ali spominskih karticah.
Verjetnost rešitve podatkov je 63%.

USB ključ ali spomiska kartica

Odvisno kako močno je fizično poškodovana. Poškodovan konektor je najlažja oblika poškodbe. Tukaj skoraj ne moremo govoriti o reševanju podatkov, ampak o klasični menjavi konektorja. Težje oblike poškodbe so, ko je poškodovana elektronika na nivoju čipa.
Verjetnost rešitve podatkov je 63%.

Pametni telefoni

Odvisno kako močno je fizično poškodovan. V primeru, da telefon ne deluje zaradi napake, se telefon popravi do te mere, da se podatki lahko prenesejo.
Verjetnost rešitve podatkov je 85%.

Nič vas ne stane, da okvarjen nosilec podatkov prinesete k nam.

Pridite! Vsako mnenje šteje.

Tina Štrus

HR projektni vodja

Pa tako vam nisem nič verjela. Nikoli ne bom pozabila kako sem bila proti menjavi diska. Sedaj, pa je moj prenosnik kot nov. In to samo zaradi diska!

Ratko Kisić

Microsoft programer

Zelo sem zadovoljen z vami! Vem, da sem s popravilom napajalnega konektorja odlašal predolgo. Moja napaka. Vam, pa samo pohvale. Ste prijazni in strokovni.

Špela Nanut

VDT administrator

Odsvetovali ste mi popravilo. Ker sem po naravi trmasta sem šla drugam. Po drugo mnenje verjetno. Moj dvom do vas ni bil upravičen.

Rezervacija Termina!

Kako do nas?

Naslov:
Vodnikova 232, 1000 Ljubljana, Slovenija

Telefon:
040 / 768 - 404

E-mail:
servis[at]redit.si