94,25 

14-dnevni denar nazaj garancije

4 na zalogi

Primerjaj
EAN: 5902934838870 Šifra: MESGA-MS6022 Kategoriji: ,
Teža 7.1000 kg
Dimenzije 35 × 30 × 45.5 cm
Manufacturer

Weight

Warranty Months

Aparat za peko kruha Mesko MS 6022 vam daje možnost, da namesto nakupa v trgovini pripravite svoj svež kruh. 
Če pogrešate okus 'pravega kruha' ali vztrajate pri pripravi iz kakovostnih sestavin, ga lahko udobno spečete doma. Pri pekaču kruha MS 6022 lahko izbirate med 15 različnimi programi priprave testa in postopka peke.
Od vas je odvisno, ali želite speči štruco kruha, narediti okusno marmelado ali dobiti lahek in zračen francoski kruh – z AD 6019 nobena izbira ne bo težava.
Uživajte v okusu sveže pečenih izdelkov, ki so narejeni iz vaših in vaših družinskih najljubših sestavin.

15 Program
Dvojni mešalnik
Odstranljiva košara za peko
Moč 850 W
Programi:
Osnovni kruh
Francoski kruh
Polnozrnat kruh
Sladek kruh
Masleni kruh
Brezglutenski kruh
Hitro rastoči kruh
Testo
Gnetenje
Kvasno testo
Testo za testenine
Jogurt
James
Peka
Doma narejeno. (po lastnem receptu)

Mislimo, da ni treba nikogar prepričevati o premoči okusa domačega kruha nad kruhom iz trgovine. Pri pripravi pekovskih izdelkov doma nadzorujemo njihovo velikost, sestavine in stopnjo zapečenosti. Ali cenite aromo kruha, ki se med peko širi po hiši? Vam je všeč okus še toplih rezin, na katerih se maslo raztopi? Priporočamo pekač kruha MS 6022, s katerim boste v nekaj trenutkih pripravili aromatičen kruh za vso družino!

Zanimiva rešitev za ljubitelje zdrave prehrane!

Aparat za kruh je opremljen z dvema rezilima za gnetenje, ki zagotavljata natančno mešanje sestavin. Številne rešitve, uporabljene tukaj, naredijo uporabo te naprave užitek! Izberete lahko velikost hlebca (od 1000 do 1500 g) in izberete barvo kožice, to je stopnjo zapečenosti. V notranjosti je odstranljiv pekač s prevleko proti prijemanju, ki olajša odstranjevanje že pečenega hlebčka. Dodatne funkcije, kot je vzdrževanje temperature ali zakasnitev zagona, vam omogočajo nadzor nad postopkom peke. Pokrov ima okence, skozi katerega lahko opazujete proces. Poleg tega ima naprava LCD zaslon in gumbe na lahko dostopnem mestu, tako da je uporaba te naprave res intuitivna!

15 programov za peko kruha in pripravo drugih izdelkov!

Velika prednost tega pekača kruha je veliko število programov, ki jih lahko uporabljate. Zahvaljujoč temu si lahko vsak uporabnik prilagodi vrsto kruha, način njegove priprave in čas peke po svojih željah. Izbiramo lahko med naslednjimi programi: osnovni (peka tradicionalnega kruha), francoski (za lahki kruh), polnozrnat (ržena ali pšenična moka), sladek (kruh z rozinami ali čokolado), mleko in maslo (kruh z mlekom, brioši ), brez glutena (kruh iz riževe, sladkega krompirja, koruzne ali ovsene moke), super hitri (skrajša fazo priprave), gnetenje testa (testo s sodo ali pecilnim praškom), gnetenje (čas samosejanja), gnetenje testa in vzhajanje (brez peke, testo lahko uporabimo za pripravo žemljic ali pice), testo za testenine, jogurtov ferment, priprava konzerv (kuhanje marmelade), peka (dodatna peka) in domače (ročna nastavitev posamezne faze priprave kruha).Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X