23,55 

14-dnevni denar nazaj garancije

6 na zalogi

Primerjaj
EAN: 5902934833837 Šifra: MESGA-MS5031 Kategoriji: ,
Teža 1.4000 kg
Dimenzije 13 × 16 × 30 cm
Manufacturer

Weight

Warranty Months

MS5031 je večnamenski parni likalnik s številnimi prednostmi. Likalnik ima 5 funkcij: vodoravno likanje s paro: generiranje 45 gramov pare na minuto, vodoravno likanje s paro s funkcijo udarca s paro do 80 gramov na minuto za glajenje posebej trdovratnih gub, suho likanje (brez pare), likanje navpično (npr. zavese, oblačila, ki visijo na obešalnikih: jakne), opravlja funkcijo razpršilnika z enkratnim izbruhom vode 0,5 grama. Likalnik je opremljen s 4 sistemi: avtomatski izklop v primeru, da napravo pustite brez nadzora, sistem Anti-Drip, ko temperatura likalne plošče še ni dosegla optimalne temperature, naprava bo namesto pare ustavila pretok vodnih kapljic , Sistem Anti-Calc, ki omejuje mineralne usedline iz vode v napravi, Samočistilni sistem. Dodatne prednosti vključujejo velik rezervoar, ki omogoča manj pogosto dolivanje vode med likanjem. Koničasta konica likalne plošče olajša dostop do težko dostopnih mest, kot so okrog gumbov, gube za likanje itd. Keramična likalna plošča poveča drsenje – gladko drsenje po tkanini. Napajalni kabel 1,50m. Funkcija samodejnega izklopa prekine napajanje likalnika, potem ko ga pustite v navpičnem položaju po 8 minutah, v vodoravnem položaju pa po 30 sekundah. Naprava signalizira vklop funkcije samodejnega izklopa s 5-kratnim zvočnim signalom.

Parni likalnik
5 funkcij:
• Vertikalno parno likanje
• Parni udar 70 g/min.
• Parno likanje 40g/min.
• Pršilo 0,5g/posnetek
• Suho likanje
4 sistemi:
• Samodejni IZKLOP
• Anti-Drip
• Anti-Calc
• Samoočiščenje
Keramična likalna plošča s koničasto konico
Rezervoar za vodo: 400 ml
Nom. moč 2000-2400W
Največja moč 3000W
220-240V ~50/60Hz

Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X