Tecnoware UPS ERA PLUS STRIP 1000 brezprekinitveno napajanje

110,15 

14-dnevni denar nazaj garancije

5 na zalogi

Primerjaj
EAN: 8026475176363 Šifra: TECNW-103 Kategoriji: ,
Teža 4.5000 kg
Dimenzije 42.5 × 14.6 × 26.9 cm
Manufacturer

Weight

Warranty Months

Popolna zaščita pred izpadom električne energije in prenapetostmi (prenapetostnimi in podnapetostmi)
Priporočljivo za osebne računalnike, DVR/NVR in video nadzorne sisteme, ADSL/fiber modem, stikalo/usmerjevalnik, blagajne.
Ni primerno za napajalnike z aktivnim PFC vezjem (strežnik, računalniška igra, igralna konzola, delovna postaja, računalnik Mac), žarnice in elektromotorji
Elektronsko vezje AVR avtomatskega regulatorja napetosti
8x Schuko izhodnih vtičnic in št. 1 schuko vhodni kabel
4x vtičnice, zaščitene pred izpadom
4x vtičnice, zaščitene pred prenapetostmi
Večnamenska LED in gumb za vklop/izklop
Vrata USB za nadzor in nadzor UPS ter programiranje vklop/izklop prek programske opreme Tecnomanager
USB na sprednji strani za hitro polnjenje pametnih telefonov/tablic
Programska oprema za upravljanje UPS TecnoManager, združljiva z Windows, Mac OS X, Linux itd.

Tehnologija Line Interactive Plus.
Dimenzije 20x10x34,5 cm
Teža 4,4 kg
Čas varnostnega kopiranja do 20 min
Zasnovan za osebne računalnike, tiskalnike, telematske blagajne in pos.
Ima 4 izhode tipa schuko 10A, zaščitene pred izpadom, prenapetostmi in podnapetostmi ter 4 izhode tipa schuko 10A, zaščitene pred prenapetostjo in podnapetostjo.
Opremljen z LED za signalizacijo stanja delovanja in USB vmesnikom za krmiljenje UPS in programiranje vklopa/izklopa prek brezplačne programske opreme Tecnomanager.

Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X