65,88 

14-dnevni denar nazaj garancije

Ni na zalogi

Primerjaj
EAN: 5056115713057 Šifra: VONDV-9100037 Kategoriji: ,
Teža 2.5000 kg
Dimenzije 10 × 31 × 18 cm
Manufacturer

Weight

Warranty Months

Dvojni ventilator za kaminske peči

Povečajte učinkovitost svoje peči ali gorilnika na drva/polena z dvojnim venitatorjem. Ta ročni ventilator z lastnim napajanjem in stroškovno učinkovitim ustvarjanjem lastne energije se v celoti napaja s toploto ventilatorja vaše peči. Brez potrebe po baterijah ali elektriki, ventilator galvanizira toploto, ki jo ustvari vaša peč, z učinkovitim kroženjem – vodoravno porazdeli toploto in zmanjša vroče in hladne točke po vašem domu.

Dvomotorni ventilatorji nudijo dvojno moč kroženja – kar dvakrat poveča učinkovitost vaše peči. Idealno za večje prostore ali če želite hitrejše ogreti prostor.  Ventilator je opremljen s termoelektričnim modulom, ki deluje kot generator za napajanje motorja ventilatorjev – ta se zažene, ko modul zazna minimalno temperaturo 60°C, na kateri začne krožiti topel zrak po prostoru.

Zahvaljujoč veliki hitrosti ventilatorja do 1200 vrt/min, ki kroži med 250 – 320 CFM (kubični čevlji zraka/minuto), boste v hipu občutili razliko. Ventilator se samodejno prilagaja glede na temperaturo peči – pospešuje, ko temperatura narašča, in upočasnjuje, ko začne padati.

 Premium črna aluminijasta konstrukcija ima šest velikih rezil za največji pretok zraka in ročaj za enostavno prenašanje. Izjemno tih – ne bo motil gospodinjstva med uporabo.

Specifikacija:

  • Pretok zraka: 250 – 320CFM
  • Delovna temperatura: 50 – 350°C
  • Skupna velikost: (D) 32 x (D) 10 x (V) 18 cm
  • Velikost rezila: 8 x 7,4 cm
  • Teža: 0,79 kg

Uradna stran proizvajalca: https://www.vonhaus.com/vh_en/black-double-stove-fan

Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X