VonHaus električna Sit/Stand delovna platforma

212,93 

14-dnevni denar nazaj garancije

2 na zalogi

Podaljšanje garancije

Da bi skupaj:

Primerjaj
EAN: 5056115786631 Šifra: VONTV-3000154 Kategoriji: ,
Teža 15.0000 kg
Dimenzije 40 × 80 × 11 cm
Manufacturer

Weight

Warranty Months

  • Spremenite način svojega dela z ergonomsko zasnovano delovno mizo za delo stoje ali sede znamke VonHaus.
  • Njena oblika spodbuja boljšo držo in zmanjša tveganje za bolečine v hrbtu, ter ramenih. 
  • Idealna za vašo domačo pisarno, saj ponuja dovolj prostora za vaš monitor teže do 20 kg na zgornji polički, kot enostavno namestitev tipkovnice ter miške polilčko pod njo. 
  • Izdelana je iz močnega in trpežnega jekla. S svojo klasično črno barvo bo slednja delovna postaja tudi pametno dopolnila vaš delovni prostor.
  • Ko enkrat varno sedite za mizo, zgolj z gumbom gor/dol, hitro preklopite med delom sede ali stoje. 
  • Povsem sestavljena in nared za takojšnje delo.  
  • Dimezije: 80 x 40 x 16-48cm (D x Š x V) 

Spletna stran proizvajalca: https://www.vonhaus.com/vh_en/electric-sit-stand-rising-workstation

Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X