VonHaus kompaktni ročni rezkalnik 710W 3515301

65,90 

14-dnevni denar nazaj garancije

10 na zalogi

Primerjaj
EAN: 5056115700385 Šifra: VONEO-3515301 Kategoriji: ,
Teža 1.8000 kg
Dimenzije 17 × 21 × 26 cm
Manufacturer

Weight

Warranty Months

Če ste navdušenec za lesarstvo ali se doma lotevate tesarskih in pohištvenih projektov, bo ta kompakten rezkalnik neprecenljiv dodatek k vašemu vaši paleti domačega električnega orodja.Ta rezkalnik potrebujete, če želite zarezati luknjo ali utor, izdelati končne robove, izreze (na primer za umivalnike in kuhalne plošče na delovnih ploščah), ukrivljene konture in natančne luknje. Če želite izrezljati natančno obliko z resnično profesionalno končno obdelavo, je to orodje za rezanje obdelovancev idealna izbira, skupaj z trimmerjem in potopno bazo.Popolnoma prenosljiv in zasnovan za rezanje, obrezovanje in oblikovanje lesa, plastike, kovine in laminatov – to bo vaše orodje za omarice in okrasne letve. Poleg tega je ta model idealen za profiliranje majhnih obdelovancev, saj daje zelo dobro vidnost rezalnika in predmeta.Medtem ko boste v prodaji našli večje in zmogljivejše razalnike, je ta okretni stroj za rezanje VonHaus izdelan za natančnost. Dovolj kompakten, da ga po potrebi lahko uporabljate z eno roko, je idealen za širok spekter obrtniških del.Na voljo je na stotine rezilnih nožev, vsi zasnovani za različne vzorce in uporabo

  • Združljiv z nastavki za rezanje premera 6/10mm
  • 710W – Spremenljiv nadzor hitrosti delovanja
  • V kompletu z bazo za trimanje
  • Premer vpenjalne glave 6/10mm

Tehnične specifikacije:
Napetost delovanja: 220-240v, 50/60Hz
Hitrost brez obremenitve: 10000-32000 vrt/min
Premer vpenjanja: 6/10mm
Nazivna moč: 710W

“Izdelku je priložen pretvornik iz UK/EU.”

Spletna stran proizvajalca: https://www.vonhaus.com/vh_en/compact-router-saw

Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X