Camry PRO ravnalec las z ionično funkcijo

37,70 

14-dnevni denar nazaj garancije

10 na zalogi

Primerjaj
EAN: 5902934837668 Šifra: CAMHA-CR2320C Kategoriji: ,
Teža 1.1000 kg
Dimenzije 37 × 8 × 15 cm
Manufacturer

Weight

Warranty Months

Zdravi in ​​sijoči lasje so sanje vseh. Predstavljajo zdravje in dodajajo stil. Od časa do časa želimo tudi spremeniti svoj videz, ne da bi se preveč vmešavali v dolžino ali gostoto las. 
Zato si je vredno priskrbeti profesionalni likalnik las CAMRY CR 2320, ki vam bo omogočil hitro in varno ustvarjanje izvirne in modne pričeske.

Ionska funkcija - zmanjšuje nagnjenost k statiki
  PTC – segrevanje v 40 sekundah
  6 temperaturnih nastavitev: 130°C - 230°C
  LCD digitalni zaslon
  Ohišje iz nerjavečega jekla
  Plavajoče titanove plošče: 28x110 mm
  Stikalo za zaklepanje/odklepanje
  Samodejni izklop 60 minut
  Nasveti za hladen dotik
  360° vrtljivi napajalni kabel
  Viseča zanka
  V kompletu: zaščitna rokavica
  Nazivna moč: 55W
  maks. moč: 500W

Ravnalnik za vse tipe las

Z možnostjo nastavitve 6 različnih temperaturnih nivojev od 130 do 220C lahko to napravo uporablja vsak. 
Ne glede na to, ali so vaši lasje tanki in občutljivi ali gosti in jih je težko ukrotiti, si lahko z izbiro primerne temperature hitro oblikujete lase in hkrati poskrbite za njihovo zdravje. Velika prednost ravnalnika je funkcija ionizacije, ki zmanjša nagnjenost k statičnim lasem. Ionizacija vam omogoča tudi zmanjšanje sušenja pramenov med stylingom z visoko temperaturo.
Likalnik proizvaja negativne ione, ki pozitivno vplivajo na povrhnjico las in poskrbijo, da učinek ravnih las traja več ur. Plavajoče titanove plošče velikosti 28 x 110 mm vam omogočajo, da zgrabite vsak neukrotiven pramen. Hitro segrevanje v 40 sekundah je olajšava, ki vam bo omogočila, da se zjutraj hitro pripravite ali priročno uporabljate opremo med potovanjem. Ravnalnik, varen za vse lase Ne le, da je izdelana iz visokokakovostnih materialov, ampak ima tudi zanimive tehnične rešitve, ki omogočajo varno in enostavno uporabo naprave.
LCD na osrednjem mestu vam omogoča spremljanje dela naprave.
Ohišje iz nerjavečega jekla bo zagotovilo dolgo uporabo opreme. Stikalo za zaklepanje rok in zanka za obešanje pomenita, da njegov transport ali shranjevanje ne zahtevata posebne obdelave.
Samodejni izklop po 60 minutah bo koristen za pozabljive ljudi, ki se bojijo zapustiti delujoče naprave. Cool-touch konice, 360 vrtljiva vrvica in zaščitne rokavice, ki so vključene v komplet, zagotavljajo varno uporabo ravnalnika tudi za ljudi, ki šele začenjajo svojo avanturo s tovrstno stilizacijo.

Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X