ACER

Računalniški servis vseh modelov ACER

Potrebujete urgentno pomoč?

Z veseljem vam bomo pomagali. Prednostna popravila se obravnavajo v eni uri. Priporočamo rezervacijo termina na telefon:

040/768-404

Odpiralni čas

Urgenta popravila se izvajajo tudi izven delovnega časa!

Ponedeljek - Petek09.00 - 17.00

SobotaUrgenca

Nedelja in praznikiZaprto

ACER

Acer je velikokrat zamenjana blagovna znamka z Asus računalniki. Kot tudi ostale svetovne znamke računalnikov, je tudi Acer v samem vrhu kvalitete in široke ponudbe. Njihova ponudba variira od zelo tankega Chromebooka pa vse do Aspire U5.

Kaj cenijo uporabniki?

Acer računalniki ponujajo lepo in moderno obliko. Cenovno so ugodnejši od konkurence. Njihovo razmerje med ceno in kakovostjo je prepričljivo.

Pogoste napake

Čeprav so znani po kvalitetni izdelavi in dolgi življenjski dobi, so določene napake pri njih pogoste. Nekaj najbolj pogostih napak so težave z osnovno ploščo, kondenzatorji in z odpovedjo trdega diska. Med pogoste napake Acer računalnikov lahko štejemo tudi težave z zasloni, tipkovnicami, miškami in z branjem cedejev.

Menjava Acer zaslona

Asusovi zasloni s časom pričnejo kazati določene napake v delovanju. Napake kot so črni ekran, mrtve pike zaslona in v določenih primerih tudi pokanje zaslona. Ne zapravljajte denarja z nakupom DIY zaslonov in orodja potrebnega za menjavo ali drage menjave zaslona na pooblaščenem Asus servisu. Pridite do nas. Ugodno in kvalitetno vam zamenjamo okvarjeni zaslon.

Koliko stane popravilo Acer prenosnikov?

Težave z zaslonom ali računalnikom Acer vam na servisu Redit hitro diagnosticiramo in odpravimo. Imamo znanje, izkušnje in orodje za kvalitetna popravilo. Po konkurenčnih cenah bomo vaš Dell računalnik hitro popravili in vrnili. Vaš računalnik bo spet delal kot nov.

Tudi vam zagotavljamo

Celovito, hitro in pozitivno servisno storitev

Varnost vaših podatkov

Možno, da ste imeli v preteklosti slabe izkušnje z drugimi računalniškimi servisi, zato razumemo vašo previdnost. Tukaj smo, da vam pomagamo in ne povzročamo dodatnih težav.  

Hitro popravilo

Ne želite biti dolgo brez svojega računalnika?
Obvezujemo se k popravilu v 48 urah ali prej. Hitro in kvalitetno do rešitve.

Brezplačno diagnostiko

Bodite brez skrbi. Tukaj smo, da vam predlagamo najboljšo rešitev. Če se ne odločite za popravilo, vam vaš računalnik po končani diagnostiki enostavno in brezplačno vrnemo nazaj.

Garancijo na popravilo

Standardna 12 mesečna garancija na popravila računalnikov. Če računalnika ne boste polivali z vodo, metali ob tla in uporabljali, ko okoli vas švigajo strele, je 12 mesečna garancija za vas garantirana.

Pridite! Vsako mnenje šteje.

Tina Štrus

HR projektni vodja

Pa tako vam nisem nič verjela. Nikoli ne bom pozabila kako sem bila proti menjavi diska. Sedaj, pa je moj prenosnik kot nov. In to samo zaradi diska!

Ratko Kisić

Microsoft programer

Zelo sem zadovoljen z vami! Vem, da sem s popravilom napajalnega konektorja odlašal predolgo. Moja napaka. Vam, pa samo pohvale. Ste prijazni in strokovni.

Špela Nanut

VDT administrator

Odsvetovali ste mi popravilo. Ker sem po naravi trmasta sem šla drugam. Po drugo mnenje verjetno. Moj dvom do vas ni bil upravičen.

Računalniški servis Redit

180+

POPRAVIL NA MESEC

To je naše povprečje popravil računalnikov v tem letu. Večino popravil je izvedenih v 48 urah ali prej. Naročene stranke imajo prednost.

1580

POSAJENIH DREVES

Za vsako uspešno popravilo posadimo eno drevo. Ker ste se odločili popraviti računalnik, bo okolje na ta način vsaj malo manj obremenjeno.  

89%

USPEŠNOST

Računalnik, ki je dotrajan in ne služi več svojemu namenu, lahko pustite brezplačno na našem servisu in poskrbeli bomo za njegovo razgradnjo.

Rezervacija Termina!

Kako do nas?

Naslov:
Vodnikova 232, 1000 Ljubljana, Slovenija

Telefon:
040 / 768 - 404

E-mail:
servis[at]redit.si